O nas pravijo
 
 
"Naročil sem pištolo, dobavili so mi top."

Kristijan Andoljšek
Art direktor
Publicis
 
 
 
"Potrpežljivost in profesionalnost Studia Tibor seže v deveto vas :)"

Ozren Škondrič
Samostojni spletni oblikovalec
 
 
 
"Kva! A to se tud da?!!!!"

Peter
Freelance kopi
 
 
 
"Studio Tibor nam je dal več kot spletno stran. Nagrade za njihovo delo so odzvanjale. Lahko rečem, prava dodana vrednost."

Silvo Kačar
Direktor in lastnik
Arcadia svetila
 
 
 
"Studio Tibor so strokovnjaki na svojem področju: izjemno natančni in dosledni, ustvarjalni ter inovativni, predvsem pa izredno samoiniciativni. Storitve Studia Tibor niso poceni, a naročnik zagotovo dobi nesporno kvaliteto. Sodelovanje z njimi je strokovni in poslovni izziv ter večkrat zadovoljstvo po človeški plati, saj v proces razvoja in s tem povezane komunikacije pripeljejo mnoge zabavne trenutke ter pozitivno energijo."

Matej Vajda
Vodja projektov
Mayer McCann
 
 
 
"Studio Tibor je mlado, majhno podjetje z izjemnim kreativnim potencialom na področju novih medijev. Družba prehaja iz informacijske dobe v digitalno. Studio Tibor se zaveda, da morajo digitalni izdelki in spletne aplikacije biti visoko "user frendly" in vsoko estetsko oblikovani. Razumejo koncepte komunikacije. Kibla je zato s ponosom nagradila interaktivni projekt www.sreckokosovel.com kot najboljso komunikacijo kulture v svetu biznisa. Veselimo se tudi skupnega sodelovanja na področju umetniške produkcije!"

Dejan Pestotnik
Podpredsednik
Kulturno izobraževalno društvo Kibla
 
 
 
"Ekipa Tibor je vedno pripravljena nadgraditi še tako dobro idejo!"

Damijan Škafar
Direktor in lastnik
Da!
 
 
 
 

 
 
 


 
 

© 2005 Studio Tibor. Vse pravice pridržane.